CALITATE CERTIFICATĂ


Nu numai igiena și siguranța, ci și cerințele etnice speciale pentru produse devin din ce în ce mai importante în întreaga lume. Curt Georgi oferă o selecție largă de produse certificate Kosher și Halal, aprobate de organizații recunoscute la nivel mondial.

De asemenea, suntem fericiți să creăm produse personalizate cu certificarea dorită de dumneavoastră.

Curt Georgi Romania - certificare SGS ISO 9001

SGS ISO 9001
Certification

Curt Georgi Romania - Food Safety System Certification 22000
Food Safety System
Certification 22000
Curt Georgi Romania - Kosher Certifikation: London Beth Din Kashrut Division
Kosher Certifikation: London Beth Din Kashrut Division
Curt Georgi Romania - Halal Certifikation: Total Quality Halal Correct Certification b.v
Halal Certifikation: Total Quality
Halal Correct Certification b.v.

CALITATEA ȘI SIGURANȚA PRODUSELOR

Calitatea face diferența! De mai bine de 140 de ani Curt Georgi se angajează la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță a produselor - în fiecare departament și în toate locațiile. Într-o lume a așteptărilor crescânde ale clienților noștri și ale consumatorilor finali, acestea sunt elementele noastre cheie pentru succes.

Controlul calității și managementul calității

Sistemul nostru de control al calității se bazează pe o monitorizare completă. Acesta variază de la selecția atentă a materiilor prime prin asigurarea calității documentate a tuturor proceselor de lucru, la examinarea atentă a fiecărui produs final livrat.

În anul 2000, Curt Georgi a certificat un sistem de management al calității conform DIN EN ISO 9001, dar a și avansat constant de atunci. Controlul constant al calității, optimizarea permanentă a proceselor, angajații cu înaltă calificare, precum și o orientare absolută către clienți reprezintă fundamentul calității produselor Curt Georgi.

Siguranța alimentară

Ca producător de arome alimentare, cerințele de siguranță ale clienților noștri sunt impulsuri constante pentru îmbunătățirea siguranței alimentare. Acest lucru a condus la implementarea unui sistem de management al siguranței alimentare în conformitate cu FSSC 22000 la Curt Georgi și la obținerea certificării începând cu 2013. Această certificare a sistemului integrează cerințele privind igiena produselor alimentare conform HACCP, ISO 22000 și ISO / TS 220002-1, cu alte cerințe specifice privind siguranța alimentelor. Aceste certificări dovedesc standardul înalt al sistemului de management al calității al Curt Georgi. Sunteți bineveniți să ne vizitați oricând și să obțineți o viziune completă asupra acestui site.

Curt Georgi Romania - Arome alimentare, arome de tutun, esente
Contact

Telefon: 0359-409.888
Mobil: 0772-294.057
Fax: 0359-409.999
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Adresă: Str. Independenţei, Nr. 24, Oradea, jud. Bihor, România

Certificate
Curt Georgi Romania - Certificari
Contact Us

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Web Hosting & Web Design
by Weblike PRO. Copyright © - Curt Georgi.