AROME

Arome naturale și natural-identice sunt potrivite pentru următoarele categorii de produse alimentare: produse lactate, produse mixte uscate, cafea și ceai, produse de cofetărie, produse de brutărie, industria farmaceutica și alte produse.

Pe baza unui amestec armonizat de substanțe chimice aromate, uleiuri esențiale și extracte, producem concentrate de arome lichide foarte eficiente. Prin adăugarea unor sisteme speciale de solvenți, suntem capabili să ajustăm concentratele noastre pentru a ajunge la o distribuție și o solubilitate optimă în produsul finit.
Arome lichide - Curt Georgi

Arome lichide


Natura creează arome, de la subtilitatea unei căpșuni coapte și dulci, până la aroma unei cafele fine, prăjită, sau a gustului delicat al unei lămâi suculente. La Curt Georgi, recreăm natura zilnic cu arome de înaltă calitate - globale, sensibile și cu o calitate consistentă. Toate aromele noastre sunt produse în conformitate cu standardele de calitate ale Legislației Alimentare din Germania și UE. Mai presus de toate, oferim și arome care respectă cerințele naționale ale anumitor țări precum SUA sau Japonia.

Curt Georgi este membru al DVAI (Asociația Germană de Arome) și prin aceasta este legată de EFFA (Asociația Europeană a Aromei), IOFI (International Flavor Association). Mai mult, suntem membri ai Școlii germane de bomboane (ZDS Solingen), PMCA (Asociația Internațională a Producătorilor de Bomboane) și Research Leather Food.

Arome pulbere
(Geocapsarom, Encapsulate)


Aromele noastre "Geocapsarom" permit experimentarea unei arome foarte intense: în momentul utilizării (într-o soluție apoasă de exemplu, în contact cu saliva) crusta se dizolvă, iar aroma pură se eliberează cu o aromă completă. Capsulele "Geocapsarom" încorporate sunt cele mai bune pentru produsele alimentare uscate și oferă următoarele beneficii pentru dvs.:

 • Sunt protejate împotriva oxidării, rezistente la căldură și foarte stabile, chiar și după perioade lungi de depozitare,
 • solubile în apă, care nu sunt solubile în ulei
 • Au un impact puternic în aplicația dvs.
Arome pulbere - Curt Georgi

Curt Georgi Romania - Arome alimentare, esente

Aplicații pentru arome

În gama noastră de arome oferim arome lichide, pulverulente și uscate prin pulverizare (Geocaps-) de calitate naturală și non-naturală (natura identică și artificială) pentru următoarele aplicații:
 • Brutărie

  Brutărie

  Ce ar putea fi mai frumos decât aroma de produse proaspăt coapte? În cazul prăjiturelelor, biscuiților, prăjiturilor, vafelor, amestecurilor de coacere sau al sortimentelor principale de aluat: cu aroma noastră, seducția începe cu mult înainte de a consuma
 • Lactate

  Lactate

  Cremoasă, moale și aromată, indiferent dacă este caldă, rece sau înghețată. Descoperiți aromele testate pe teren de lapte, iaurt, margarină / unt, înghețată și multe altele
 • Cafea & Ceai

  Cafea & Ceai

  Arome în formă lichidă sau pulbere pentru plăcere specială în timpul liber - creații noi în funcție de gust, regiune și sezon
 • Mix uscat produse alimentare

  Mix uscat produse alimentare

  Aromă pulverizată și pulbere pentru: amestecuri de pulbere pentru băuturi răcoritoare, pulbere de budincă și deserturi, amestecuri de copt, amestecuri de înghețată, produse gata preparate, pulbere de cafea, produse farmaceutice și multe altele
 • Dulciuri-Bomboane

  Dulciuri-Bomboane

  Suntem experți în bomboane tari, lollipops, gumă de mestecat, bomboane de mestecat, drajeuri, comprimate efervescente și alte comprimate, ciocolată, produse extrudate și multe altele

CÂȘTIGUL DUMNEAVOASTRĂ IMEDIAT

1

Potrivire excelentă cu mama-natură.

2

Dumneavoastră comandați, noi producem - individual, rapid, flexibil, de cea mai bună calitate a produsului, în orice moment.

3

Cel mai bun raport preț-performanță, bazat pe canale scurte de comunicare și decizii rapide.

4

Beneficiați de consultanță de vârf și de servicii cu rețete de produs, consultanță gratuită, precum și panouri de gust pentru critici.
 • SERVICII SUPLIMENTARE

  Curios de inovare? Pur și simplu comandați cele mai recente eșantioane de gust, creații ale departamentului nostru tehnologic de aplicații. Între multele aplicații pe care le producem sunt: gumă de fructe și jeleuri, bomboane tari și mestecabile, spume (de exemplu marshmallows), gumă de mestecat, drajeuri, ciocolată, produse de panificație, înghețată.
  În plus, dezvoltăm noi concepte de produs și aromă, de asemenea, în cooperare cu dvs., și potrivim inovațiile de gust ale pieței și le transferăm în alte aplicații. Toate în funcție de cererea dumneavoastră.

URMĂTOARELE PRODUSE


Curt Georgi - Arome alimentare si esente
Contact

Telefon: 0359-409.888
Mobil: 0772-294.057
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Adresă: Str. Independenţei, Nr. 24, Oradea, jud. Bihor, România

Certificate
Curt Georgi - certificate
Contact Us

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Web Hosting & Web Design
by Weblike PRO. Copyright © - Curt Georgi.