Rólunk

A CÉG

- 1875-TŐL -

1875-ben Curt Georgi (a cég alapítója) Lipcsében elkezdi az aromák, esszenciák, virágokból és növényekből készült kivonatok, illó olajok, élelmiszerszínezékek és kozmetikumok gyártását. Az évek során a cég Olaszországban, Spanyolországban és Skandináviában terjeszkedik. Új piacokat alakítanak ki Oroszországban, Közép-Keleten és Dél-Amerikában.

1906-ban a céget az alapító fia, Herbert Curt Georgi, továbbá Robert Curt Georgi doktor veszi át (Curt Georgi halála után), akik pár év alatt megkétszerezték a cég nyereségét, jelentős mértékben kibővítették a vállalatot, így 1961-ben új fiókvállalatok jelentek meg. A háború után a cég új kirendeltségeket nyit az alábbi országokban, illetve városokban: Valencia – Spanyolország, Milánó – Olaszország, Athén – Görögország, illetve több mint 50 képviselet nyílik szerte a világban, ennek köszönhetően a cég az akkori aromapiac vezetőjévé vált.

A világháborúk a céget is érintik, de a cég hamar kiheveri a változásokat, így 1994-ben olyan városokban és országokban is megjelenik, mint Barcelona, Krakkó, Horvátország,, Szerbia, Magyarország és Románia. A cég a Boeblingen-i Ipari Parkban lel új székhelyre. A jelenlegi új székhely a lehető legkorszerűbb dizájnnal rendelkezik, ahol több mint 1000 tonna aromát és esszenciákat gyártanak. Ma, a cég alapításától eltelt több mint 130 év óta Curt Georgi az egyik legsikeresebb, független és magáncég, amely aromákat és esszenciákat gyárt.

A vállalat jelenlegi tulajdonosa és ötletgazdája Andreas Landgraf, aki több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

Erősségeink

  • Ügyfeleinknek kiváló klasszikus és innovatív aromákat ajánlunk.
  • Termékeinket az ügyfelek kérésére egyedi termékként hozzuk létre – gyorsan és rugalmasan.
  • A felhasznált nyersanyagok kiváló minőségének köszönhetően termékeink magas konszisztenciával rendelkeznek.
  • Az ellenőrzött és tanúsítvánnyal igazolt minőség-menedzsment rendszerünk miatt optimisták lehetünk termékeink biztonságos jellegére nézve is.
  • Szaktanácsadóink által javasolt applikációk esetében kiváló műszaki szolgáltatásokat biztosítunk.
    Hatékony menedzsmenten alapuló versenyképes áraink miatt más cégekhez képest magasabb színvonalon állunk.
  • Szerte a világban létrehozott ügynökségeinknek és raktárainknak köszönhetően megbízható partnerek vagyunk a határidős szállításokra nézve is.

ELGONDOLÁSAINK ÉS ÉRTÉKEINK

Megbízhatóság

Kiváló minőségű termékeket ajánlunk, amelyek mindig javítják a felhasználók életét – globálisan és az idő szemszögéből is.

Az innováció öröme

Ügyfeleink által igényelt termékkategóriákban alkalmazott ismereteink, találékonyságunk és elgondolásaink egyedi termékek létrehozására és állandó javulásra ösztönöznek.

Ügyfélszolgálat

A velünk megkötött partnerség legyen minél hasznosabb és kellemesebb – ez a mi missziónk!

Minden szempontból támogatjuk önöket!


Tanúsítványok
Lépjen kapcsolatba velünk

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Web Hosting & Web Design
by Weblike PRO. Copyright © - Curt Georgi.