TANÚSÍTOTT MINŐSÉG


Nem csak a higiénia és a biztonság, hanem a termékekre vonatkozó speciális etnikai követelmények is egyre hangsúlyosabbá válnak a világban. Curt Georgi széles választékban kínál tanúsított Kosher és Halal termékeket, amelyeket a világszintű szervezetek is jóváhagytak.

Úgyszintén örülünk annak, hogy személyre szabott termékeket készíthetünk, az ön által igényelt tanúsítványnak megfelelően.

SGS ISO 9001
Certification

Food Safety System
Certification 22000
Kosher Certifikation: London Beth Din Kashrut Division
Halal Certifikation: Total Quality
Halal Correct Certification b.v.

A TERMÉK MINŐSÉGE ÉS BIZTONSÁGA

A minőség teszi a különbséget! Több mint 140 éve Curt Georgi elkötelezte magát a legmagasabb szintű termékminőség és biztonság terén - minden osztályon és minden helyen. Az ügyfelek és a végfelhasználók növekvő elvárásainak világában ezek a legfontosabb elemek a sikerhez.

Minőségellenőrzés és minőségmenedzsment

Minőségellenőrző rendszerünk teljes monitorozáson alapul. Ez a nyersanyagok gondos kiválasztásától kezdődik, magába foglalja az összes munkafolyamat minőségének biztosítását és minden kiszállított késztermék gondos megvizsgálását.

2000-ben a Curt Georgi cég megszerezte a DIN EN ISO 9001 minőségmenedzsment szabványt, azóta a cég folyamatosan fejlődött ezen a téren is. A Curt Georgi termékek minőségét a termékek minőségének folyamatos ellenőrzése, az eljárások állandó optimalizálása, a jól képzett alkalmazottak és az ügyfél fele való teljes irányultság biztosítja.

Élelmiszerbiztonság

Élelmiszeripari aromák gyártójaként ügyfeleinknek a biztonságra vonatkozó elvárásai állandó ösztönző erőként hatnak ránk, amely az élelmiszerbiztonság javítását tűzte ki célul. Ez oda vezetett, hogy a Curt Georgi vállalatnál bevezettük az élelmiszerbiztonság menedzsmentjét, és 2013-ban megszereztük az FSSC 22000 szabványt. Ez magába foglalja az élelmiszerek higiéniájára vonatkozó követelményeket, a HACCP, ISO 22000 és ISO / TS 220002-1 szabványokat, továbbá más, specifikus élelmiszerbiztonsági követelményeket is.

Ezek a szabványok a Curt Georgi minőségmenedzsmentjének magas szintjét bizonyítják. Látogassanak el hozzánk, mindig szívesen látjuk, és nyerjenek teljes betekintést erre a honlapra.


Tanúsítványok
Lépjen kapcsolatba velünk

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Web Hosting & Web Design
by Weblike PRO. Copyright © - Curt Georgi.