AROMÁK

A természetes és a természetazonos aromák az alábbi élelmiszerkategóriák esetében alkalmazhatóak: Tejtermékek, vegyes, száraz termékek, kávé és tea, sütemények, pékáru, gyógyszerészeti és más termékek.

Többféle, egymással harmonizáló aromás vegyi anyagok, esszenciális olajok és kivonatok segítségével nagyon hatékony folyékony aromakoncentrátumokat hozunk létre. Speciális oldószerek hozzáadásával koncentrátumainkra optimális oldhatóság és disztribúció jellemző.

Folyékony aromák


A természet illatokat hoz létre, kezdve az érett és édes eper finom illatától, a finoman pörkölt kávé vagy a lédús citrom finom illatáig. Curt Georgi naponta alkotja újra a természetet a jó minőségű aromáival – amelyek globálisak, érzékenyek és konszisztens minőségűek. A nálunk gyártott összes illat megfelel a németországi és az európai uniós élelmiszerekre vonatkozó törvénykezés szabványainak. Sőt, olyan illatokat is ajánlunk, amelyek eleget tesznek az Amerikai Egyesült Államok vagy Japán követelményeinek is.

Curt Georgi tagja a DVAI-nak (Deutscher Aromenverband-nak) és ez által kapcsolatban áll az EFFA-val is (European Flavour Association-nal), az IOFI-val (International Flavour Association). Sőt, tagjai vagyunk a német cukorkagyártó iskolának (ZDS Solingen), a PMCA-nek (Cukorkagyártók Nemzetközi Egyesületének) és a Research Leather Food-nak.

Porból készült aromák
(Geocapsarom, Encapsulate)


A "Geocapsarom" típusú aromáink erős illatúak: használatkor (vizes oldatban, például nyallal erintkezve) a termék feloldódik, és a tiszta aroma teljesen felszabadul. A "Geocapsarom" kapszula a lehető legjobb választás a szárított élelmiszerek esetében, és az alábbi előnyöket kínálja az ön számára:

  • nem oxidálódnak, melegben ellenállnak, és hosszas raktározás után is stabilak,
  • vízben oldhatóak, olajban viszont nem,
  • erős hatással bírnak.


Aromás applikációk

Aromaskálánkban megtalálhatóak a folyékony és a por halmazállapotú aromák, továbbá a fújható, száraz halmazállapotú aromák (Geocaps-), természetes és nem természetes illatok (természetes aromájú és művi illatok) a következő applikációkra nézve:

AZONNALI NYERESÉGRE TEHET SZERT

1

Kiváló egyeztetés a természettel.

2

Ön rendel, mi bármikor legyártjuk – a lehető legjobb minőségű terméket egyénileg, gyorsan, az ön igényeihez igazodva.

3

Nálunk találhatja meg a legjobb ár-teljesítmény arányt, amely gyors kommunikáción és döntésen alapul.

4

A legmagasabb szintű ingyenes tanácsadásban részesülhet, ügyfeleinket receptekkel várjuk, illetve a bírálókat ízlelő pannókkal.
  • TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

    Érdekli az innováció? Egész egyszerűen rendelje meg a legújabb íz-mintáinkat, az applikációs technológia részlegünk alkotásait. Többféle applikációt gyártunk, például: gumicukrot, kemény és rágható cukrokat, habokat (például mályvacukor), rágógumit, drazsékat, csokoládét, péksüteményeket, fagylaltot.
    Továbbá önnel együttműködve új termékeket és aromákat fejlesztünk ki, társítjuk egymással a piac ízzel kapcsolatos innovációit, amelyeket aztán más applikációkba ültetünk át. Mindent az ön kérése szerint.

TOVÁBBI TERMÉKEK


Tanúsítványok
Lépjen kapcsolatba velünk

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Web Hosting & Web Design
by Weblike PRO. Copyright © - Curt Georgi.